Extra nieuwsbrief mei 2020

Beste ouders, leden,

toch weer een nieuwsbrief met verschillende nieuwigheden in: afhaling bestelde clubkledij, fotowedstrijd, gezochte bestuursleden, …. en onze zomerkampen.

 

1. Einde sportjaar 2019-2020

Aangezien ons sportjaar eindigt in de week van 23 tot 30 mei en het corona-virus toch nog steeds grotendeels onze levensstijl bepaalt ……. kunnen we niet anders dan ons sportjaar te eindigen zonder onze lessen terug op te starten.
Laat ons allemaal hopen dat we in september er terug kunnen invliegen met dansen, turnen en zwemmen! Net zoals jullie hadden we dit graag anders gezien, maar door deze omstandigheden hebben we geen keuze.

 

2. Wedstrijd “zotste foto”

Verschillende onder jullie zullen deze wedstrijd al op onze facebook en instagram hebben zien staan. Er zijn dan ook al superleuke foto’s binnengekomen!

Ook fijn om te lezen dat jullie deze wedstrijd als heel tof ervaren, zoals we in jullie mails kunnen lezen. Heb je onze wedstrijd nog niet gezien? Hieronder vinden jullie onze wedstrijdflyer terug! MyCreation4_28_2020_8_19_48_PM
3. Verdeling bestelde clubkledij in maart

Op zaterdag 23 mei in CC Blommaert kunnen jullie tussen 13.00 en 13.30 jullie bestelde clubkledij afhalen. Dit ook langs de achterzijde van de zaal in de straat Het Blok. Indien u ook vlaaien en/of wafels komt afhalen, dan krijgt u uw bestelde kledij dan reeds mee.

4. Verdeling vlaaien- en wafelverkoop

We hebben groen licht gekregen van de gemeente om onze verdeling te laten doorgaan op zaterdag 23 mei in CC Blommaert!

MAAR we dienen ons wel aan strikte afspraken te houden, zowel wij als jullie.

De afhaling zal gebeuren langs de achterzijde van de zaal, deze deur bevindt zich in de straat Het Blok.

Ook hebben wij een indeling gemaakt voor afhalen adhv de beginletters van de achternaam en dit op alfabetische volgorde. Zo krijgt iedereen een slot waartussen hij zijn verkochte vlaaien en wafels moet komen afhalen zodat er geen grote toestroom op hetzelfde moment kan ontstaan. Ook vragen wij om als volwassene alleen te komen zonder kinderen en buiten bij het wachten de “social distancing” in ere te houden.

Dit zijn de goedgekeurde maatregelen:

* afhaling opsplitsen obv achternaam:

  1. A tem F tussen 11.00 en 11.30
  2. G tem L tussen 11.30 en 12.00
  3. M tem U tussen 12.00 en 12.30
  4. V tem Z tussen 12.30 en 13.00

   — Enkel 1 volwassene die mag komen afhalen (2 volwassenen indien nodig)
   — 1 voor 1 naar binnen komen in de zaal voor afhaling of aan de deur (afhankelijk van het weer)
   — Respecteer de lijnen: social distancing (1.5 à 2 m)

Als extra gaan we een tafel voorzien waar jullie iets kunnen achterlaten voor de lesgever(s) en/of assistent(en) van jullie kinderen.

Wij hopen dat jullie deze maatregelen begrijpen. Moesten jullie nog vragen hebben, dan horen wij dit graag.

 

5. Onze zomersportkampen

Zoals vorig jaar staat er een Turnkamp op de planning van 13 tot 17 juli in de Sporthal van Wuustwezel. Inschrijvingen hiervoor zijn nog niet mogelijk via ticketgang.eu. De gemeente wacht af wat de veiligheidsraad hieromtrent beslist

Ook ons Kleutersportkamp staat op de agenda van 20 tot 24 juli (niet op 21 juli) in de turnzaal van de Wissel. Inschrijven hiervoor is nog niet mogelijk via ticketgang.eu. Ook hier wacht de gemeente de beslissing van veiligheidsraad af.

Nieuw is ons Danskamp voor de lagere school in CC Blommaert! Heb je er al zin in? Noteer dan alvast 3 tot 7 augustus op de kalender. Je kan voor dit kamp enkel inschrijven voor een hele week (niet per dag). Deze inschrijvingen zullen niet lopen via ticketgang, deze zullen wij zelf verwerken. Inschrijven is nog niet mogelijk. Wij hopen dat de veiligheidsraad snel duidelijkheid geeft zodat wij ook tot inschrijven kunnen overgaan.

Als het licht op groen staat, zullen we verder communiceren rond deze kampen.

 

6. Overstap naar Gymfed

Ondertussen zijn wij alles in orde aan het maken voor de overstap naar Gymfed te maken. Om deze vlot en makkelijk te laten verlopen, zullen onze eigen leden vóór nieuwe leden online kunnen inschrijven.
Het platform om online in te schrijven, is makkelijker dan vorige jaren.
Nu kan 1 ouder alle kinderen van hetzelfde gezin in 1x inschrijven! Verdere informatie volgt binnenkort.

 

7. Dansfeest 2020 wordt Dansfeest 2021

We hebben besloten om ons Dansfeest een jaar uit te stellen tot mei 2021. De exacte datum zullen we later meedelen.

Zoals bij alle andere afgelaste evenementen, worden jullie aangekochte tickets nu beschouwd als vouchers. Die kan u bij de volgende voorverkoop dan omruilen naar nieuwe tickets van dezelfde waarde voor ons Dansfeest 2021.

Enkele onder jullie zullen dus de link misschien al leggen dat er in 2021 geen Turn- en dansspektakel zal doorgaan. We kunnen geen enkele sporthal in Wuustwezel meer gebruiken met het aantal deelnemers en toeschouwers dat er komt kijken.
Dit wil zeggen dat we hier naar een alternatieve locatie moeten zoeken buiten onze gemeente waar dit wel kan doorgaan. Hiervoor moeten we verder uitzoeken wat de mogelijkheden zijn en de haalbaarheid voor kinderen en ouders.

We houden jullie op de hoogte.

8. Assistent en/of lesgever

Zijn er nog leden en/of personen die je kent die in onze vereniging willen lesgeven of assisteren? Neem dan snel met ons contact op via knappedurvers@gmail.com!!!
Is er een discipline die je mist in onze vereniging? Ook dat horen wij graag.

 

9. GEZOCHT bestuursleden

Ook in het bestuur zijn er nog verschillende plekjes vrij om ingevuld te worden.
Hou je van organiseren, nadenken hoe het nog beter kan, steek je graag je handen uit de mouwen,… Laat ons gerust weten waar jij goed in bent!
Neem vlug contact met ons op via knappedurvers@gmail.com!!!

 

10. Vragen – opmerkingen – …

Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft, vragen wij u vriendelijk om rechtstreeks het bestuur te contacteren.
Dit kan u makkelijk door een mailtje te sturen naar knappedurvers@gmail.com

 

Sportieve en gezonde groeten

Knappe Durvers