NIEUWSBRIEF MEI

Nieuwsbrief mei 2020

Achter de schermen blijft het bestuur reeds alle voorbereidingen voor het volgende sportjaar maken. Wij zitten zeker niet stil met de overstap naar de sportfederatie Gymfed. Daarnaast zijn we ook al gestart met de lesroosters te maken voor volgend sportjaar. We zien ook dat vele van onze leden niet stilzitten en leuke filmpjes posten van hun oefeningen en vorderingen thuis! Super!

  1. Opschorting lessen

Tot op heden is het nog niet mogelijk om onze lessen op te starten. We zouden dit graag allemaal anders zien. We vrezen er eerlijk gezegd voor dat we dit jaar niet meer kunnen opstarten, aangezien onze laatste lesweek de week van 25 tot en met 31 mei is. Uw en onze gezondheid komen ook voor ons op de eerste plaats.

2. Uitstel verdeling vlaaien- en wafelverkoop

Gelieve voor 1 mei uw envelop met gepast geld en enkel het samenvattingsformulier in de brievenbus steken op een van volgende adressen:

  • Rijsvennenstraat 6 (Carmen De Loore)
  • Hagelkruisakker 43 (Lisbeth Lenaerts)

We hebben reeds een datum in gedachten waar we dit misschien kunnen laten doorgaan, mits de duidelijke maatregelen qua hygiëne en social distancing.

We zullen op dit moment ook een tafel voorzien waar ouders eventueel iets voor de kinderen hun lesgever(s) en assistent(en) kunnen achterlaten.

Hou jullie mailbox en onze social media in de gaten wanneer we de verdeling kunnen laten plaatsvinden en hoe deze zal verlopen.

3. Dansfeest 2020 wordt Dansfeest 2021

We hebben besloten op ons Dansfeest een jaar uit te stellen tot mei 2021. De exacte datum zullen we later meedelen.

Zoals bij alle andere afgelaste evenementen, worden jullie aangekochte tickets nu beschouwd als vouchers. Die kan u bij de volgende voorverkoop dan omruilen naar nieuwe tickets van dezelfde waarde voor ons Dansfeest 2021.

Enkele onder jullie zullen dus de link misschien al leggen dat er in 2021 geen Turn- en dansspektakel zal doorgaan. We kunnen geen enkele sporthal in Wuustwezel meer gebruiken met het aantal deelnemers en toeschouwers dat er komt kijken.
Dit wil zeggen dat we hier naar een alternatieve locatie moeten zoeken buiten onze gemeente waar dit wel kan doorgaan. Hiervoor moeten we verder uitzoeken wat de mogelijkheden zijn en de haalbaarheid voor kinderen en ouders.

We houden jullie op de hoogte.

4. Assistent en/of lesgever

Zijn er nog leden en/of personen die je kent die in onze vereniging willen lesgeven of assisteren? Neem dan snel met ons contact op via knappedurvers@gmail.com!!!

Is er een discipline die je mist in onze vereniging? Ook dat horen wij graag.

5. Vragen – opmerkingen – …

Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft, vragen wij u vriendelijk om rechtstreeks het bestuur te contacteren.

Dit kan u makkelijk door een mailtje te sturen naar knappedurvers@gmail.com

 

Sportieve groeten

Knappe Durvers

Advertentie