Nieuwsbrief april

Nieuwsbrief april 2020

Wij hopen dat ieder van ons nog steeds gezond en fit rondloopt in deze moeilijke periode. Onze kinderen beginnen alvast de turn- en/of danslessen en hun vrienden te missen. Laat ons allemaal de maatregelen goed opvolgen zodat we er toch snel nog even terug kunnen invliegen!

  1. opschorting lessen

Zoals reeds gemeld hebben we beslist al zeker tot het einde van de paasvakantie geen lessen meer aan te bieden. We moeten afwachten of we terug na deze datum kunnen en vooral mogen opstarten.
Uw en onze gezondheid komt ook voor ons op de eerste plaats.

2. Vlaaien- en wafelverkoop

Door de in stand houding van de maatregelen tot alvast 19 april van de corona-maatregelen, hebben we er voor gekozen om de verdeling van de vlaaien en wafels uit te stellen tot al zeker eind mei. We moeten dit verder bekijken hoe alles evolueert en dit verder afstemmen met onze leveranciers.
We willen deze verkoop niet afgelasten omdat vele van onze leden toch echt hun best hebben gedaan om veel te verkopen en in te leveren.
Vanaf nu mag u uw envelop met gepast geld en enkel het samenvattingsformulier in de brievenbus steken op een van volgende adressen:

  • Rijsvennenstraat 6 (Carmen De Loore)
  • Hagelkruisakker 43 (Lisbeth Lenaerts)

3. Dansfeest 2020

Ons Dansfeest 2020, we gingen er zo’n geweldige show van maken, wel 4 op 1 weekend…… het heeft niet mogen zijn. We hebben geen garantie dat de lessen na de paasvakantie terug opgestart kunnen worden. De meeste dansjuffen hadden hun dansjes wel gedeeld in hun whatsapp-groepje, maar we kunnen geen fantastische shows bieden op deze wijze. Daarom hebben we er voor gekozen om onze shows uit te stellen tot een latere datum. We moeten als bestuur en lesgevers alles op een rijtje zetten wat er voor ons haalbaar is om alles terug goed voor te kunnen bereiden. Dit wil zeggen dat u uw inkomkaarten goed moet bijhouden!!!

4. Zwemreeks 3

De tweede zwemreeks hebben we helaas ook vroegtijdig moeten stopzetten door de corona-crisis. De 3de zwemreeks ging normaal van start direct na de paasvakantie. Aangezien we geen zekerheid hebben dat de zwembaden dan al open mogen gaan en dat we alles terug mogen opstarten, hebben we ervoor gekozen om geen 3de reeks op te starten. Wij hopen op uw begrip en uw geduld. Ook wij zagen dit liever anders.

5. Van Sporta naar Gymfed

Na veel wikken en wegen, hebben we besloten om van sportfederatie te veranderen. Voor de meerderheid van onze leden verandert er op zich niets en zullen van deze overstap ook niets merken. Voor ander leden opent dit deuren. Voor onze gymnasten Tumbling en Trampoline en Wedstrijdgroep Dans zullen er andere wedstrijden komen dan ze tot nu toe gewoon zijn. Met de ouders van tumbling zullen we nog afspreken tegen de start van het sportjaar om met hen alles te overlopen.

6. Assistent en/of lesgever

Zijn er nog leden en/of personen die je kent die in onze vereniging willen lesgeven of assisteren? Neem dan snel met ons contact op via knappedurvers@gmail.com!!!

Is er een discipline die je mist in onze vereniging? Ook dat horen wij graag.

7.Vragen – opmerkingen – …

Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft, vragen wij u vriendelijk om rechtstreeks het bestuur te contacteren.
Dit kan u makkelijk door een mailtje te sturen naar knappedurvers@gmail.com

 

Sportieve groeten

Knappe Durvers