Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief 3

Na een drukke kerstperiode, volgt voor ons een nog drukkere periode.
Een opeenvolging van allemaal dagen om naar uit te kijken! Hier onder vinden jullie alvast een heleboel informatie terug.

BELANGRIJKE DATA

Za 15 februari: kleuterturnen Loenhout: geen les (wedstrijd)
Za 15 februari: acro: geen les (wedstrijd)
Za 15 februari: WEDSTRIJD AT-MT-DMT in sporthal WW centrum
Ma 24 februari tem zo 1 maart: geen les (vakantie)
Ma 5 april tem 19 april: geen les (vakantie)
Vrij 1 mei: geen les
Za 9 mei: kleuterturnen Loenhout: geen les (zaal niet beschikbaar)
Za 9 mei en zo 10 mei: DANSFEEST in Kadans te WW
Do 21 mei: geen les
Ma 25 mei tem zon 31 mei: laatste lesweek

Wedstrijd zaterdag 15 februari 20202

De laatste rechte lijn naar onze wedstrijd is ingezet. Achter de schermen is er al veel geregeld. Echter hebben we voor de dag zelf voldoende helpende handen nodig om alles goed te laten verlopen.
Ook op vrijdagavond kunnen we enkele sterke handen gebruiken om het materiaal van de Wissel naar de sporthal over te brengen.
De ouders van tumbling en trampoline hebben normaal gezien een blad gekregen om hun voorkeur om te helpen in te vullen. Zijn er nog andere ouders die graag willen komen helpen? Graag, in bijlage vind je alvast het formuliertje wanneer we hulp kunnen gebruiken.
Natuurlijk is iedereen welkom om te komen supporteren voor onze gymnasten tijdens de wedstrijd, velen van hen zullen aan hun eerste wedstrijd deelnemen!

Vlaaienslag zaterdag 25 april 2020

Ook onze vlaaienslag zal dit sportjaar weer plaatsvinden. Voor onze taarten hebben we een andere leverancier gezocht zodat ze nog lekkerder zijn dan vorig jaar! Namelijk La Lorraine. De afhaling zal weer plaatsvinden in GLS De Wissel.
Onze leden zullen de papieren meekrijgen in de les voor de krokusvakantie. Enkel het samenvattingsformulier en de centjes moeten voor zondag 5 april terug afgegeven zijn aan de lesgevers. Ook dit jaar binden we er een kleine wedstrijd aan vast, met een nieuw clubartikel dat je kan bemachtigen!
We zijn benieuwd wie dit jaar met de hoofdprijs gaat lopen.

Dansfeest zaterdag 9 en zondag 10 mei 2020

Hiervoor zullen onze dansers de komende weken een formuliertje meekrijgen om in te vullen of hun kind aan alle shows gaat meedoen. We konden niet anders dan er dit jaar 4 shows van te maken zodat iedereen zeker kan komen kijken. Dit zorgt ervoor dat we op zaterdag en op zondag telkens 2 shows gaan geven. Enkel de show op zaterdagavond, zullen de kleuters en de kinderen uit het eerste en tweede leerjaar niet aan deelnemen.

Zoals steeds organiseren wij hiervoor 2 voorverkoopmomenten.
Kan u niet komen, dan vragen wij u vriendelijk om iemand in uw plaats de tickets te laten kopen op deze momenten. Vergeet niet dat u enkel cash kan betalen.
Deze voorverkoopmomenten gaan door in CC Blommaert te Wuustwezel
·         Donderdag 5 maart van 19.00 tot 21.00
·         Zondag 8 maart van 10.00 tot 12.00

PAS- EN BESTELMOMENT

Heb je nog graag een trui, T-shirt, maillot van onze club?
Dan kan u hiervoor terecht op de voorverkoopmomenten in CC Blommaert te Wuustwezel op:
·         Donderdag 5 maart van 19.00 tot 21.00
·         Zondag 8 maart van 10.00 tot 12.00

Ook deze kunnen enkel cash betaald worden ter plaatse.